entrada lliure

Resultado de imagen de amor en blanco y negro serie turca
LAS SERIES TURCAS  MAS INTERESANTES



Ferhat, el seu protagonista, és un assassí a sou que treballa per el seu oncle. En la seva vida es creua sobtadament Asli, una dona metge que adora la seva professió. Ferhat necessita un metge que operi a un home que ha disparat i Asli es veurà obligada a ajudar-lo. No obstant això, Ferhat i Asli són tan diferents com el blanc i el negre.


AMOR EN BALNCO Y NEGRO




Resultado de imagen de el secreto de feriha informacion en español
Feriha Yılmaz viu amb la seva família com a inquilins al soterrani d'un luxós edifici d'Etiler, un barri de classe alta d'Istanbul. La jove obté una beca completa per estudiar a una universitat privada i ràpidament passa a ser el centre d'atenció, fins i tot el noi més popular i conegut de la universitat, Emir Sarrafoğlu, s'interessa en ella. Feriha mentirà sobre la seva vida i es farà passar per una jove milionària, quedant atrapada en les seves pròpies mentiras.3


EL SECRETO DE FARIHE 





 FATMAGUL



Imagen relacionadaFatmagül és una jove camperola que viu en un poble costaner proper a Esmirna al costat del seu ingenu germà gran Rahmi, i la seva dominant esposa Mukaddes. Està compromesa amb Mustafà, un jove pescador que està treballant àrduament en la construcció de la casa en què viuran quan es casin. En les rodalies viu Kerim, un jove ferrer que treballa en societat amb el seu mestre, Galip, i que va ser criat per la curandera del poble, Ebe Nine, després de ser abandonat pel seu pare i haver quedat orfe de mare.

Aquest com cada estiu, Kerim espera retrobar-se amb els seus tres amics milionaris de la infància: Selim, Vural i Erdoğan, que arriben a Esmirna a celebrar el compromís de Selim, fill del poderós empresari Reşat Yaşaran, amb Meltem Alagöz, filla del polític Turaner Alagöz . Kerim comença a ajuntar-se amb els seus amics tot i que Ebe Nine i Galip tracten de fer-ho entendre que ells no són bones amistats per a ell. Una nit, durant la festa de compromís de Selim, els quatre amics totalment ebris i drogats surten a divertir a la vora del mar i es troben Fatmagül, que anava en camí a acomiadar Mustafà que salpava fora del poble per dues setmanes. El que comença com un assetjament, moments després acaba en una violació.

Al matí següent, Ebe Nine troba a Fatmagül desfeta a la platja i la porta a l'hospital perquè l'atenguin. Quan la policia inspecciona el lloc, la malvada Mukkades amaga la prova del crim i negocia el seu silenci amb els Yaşaran. Quan Mustafà s'assabenta que Fatmagül va ser violada, ell embogeix, la maltracta i trenca el compromís amb ella. Per cobrir l'escàndol que significaria la notícia de la violació, la poderosa família Yaşaran força a Kerim a assumir tota la culpa del fet i a casar-se amb Fatmagül. Kerim no és culpable de la violació, però Fatmagül pensa que ell també la va violar.

Després del seu matrimoni, Kerim i Fatmagül es van a viure a Istanbul amb les seves famílies, a on ella viu menyspreant. A hores d'ara, Vural li confessa a Kerim que ell no va violar a Fatmagül aquesta nit. Kerim tracta d'explicar-, però ella no li creu. Al pas dels mesos, Fatmagül va descobrint en Kerim a un bon home, i encara que ho oculta, acaba enamorada d'ell. Finalment, Kerim decideix provar el seu amor a Fatmagül lliurant-se a la policia i delatant als Yaşaran.

I començarà un judici impossible que portarà múltiples desgràcies a la família, mentre que també, Mustafà busca venjança contra ells


Comentarios

Entradas populares